Ιόνια νησιά

Από το διαμέρισμα μπορείτε να θαυμάσετε τη τη θέα των νησιών του Ιονίου. Μπορείτε όμως εύκολα να τα επισκεφθείτε.

Καθημερινές κρουαζιέρες οργανώνονται για Παξούς και Αντίπαξους από τη Λυγιά, την Αμμουδιά και την Πάργα. Εύκολα μπορεί κανείς να επισκεφθεί την Κέρκυρα (μέσω Ηγουμενίτσας, 52 χιλμ.), αλλά και τη Λευκάδα (οδικώς 50 χιλμ.).

 

Παξοί - Αντίπαξοι

Δύο μικροσκοπικά καταπράσινα νησιά, γνωστά για τις εξωτικές παραλίες, τα τυρκουάζ κρυστάλλιαν νερά, τα γραφικά χωριά τους και τα μοναδικά φιορδ με τις θάλασσα σπηλιές.

Λευκάδα

Ένα πανέμορφο καταπράσινο νησί, με καταπληκτικές παραλίες, πολλά θέρετρα, γραφικά χωριά και φυσικά μια θαυμάσια  πόλη, την Λευκάδα. Το νησί συνδέεται με την ενδοχώρα με μία κινητή γέφυρα.

Ferry boats ξεκινούν από την Λευκάδα προς άλλα νησιά του Ιονίου, καθώς επίσης και προς το Σκορπιό, το διάσημο νησί που ανήκει στην οικογένεια του Αριστοτέλη Ωνάση.

Κέρκυρα

Ένα από τα πιο όμορφα και κοσμοπολίτικα νησιά της Ελλάδας.

Το νησί που μάγεψε αλλά και ενέπνευσε βασιλιάδες και ποοητές. Προσφέρει τα πάντα, από αμμώδεις παραλίες μέχρι ιστορικά μνημεία, από μεσαιωνικά χωριά, βυζαντινές εκκλησίες μέχρι γραφικές ταβέρνες και σύγχρονα καταλύματα. Η πόλη της Κέρκυρας είναι πανέμορφη, και χαρακτηρίζεται από την ισχυρή παροσία του Ενετικού στοιχείου

Η Κέρκυρα είναι οπωσδήποτε ένα μέρος που αξίζει να επισκεφτείτε.

Photo Gallery